2018 CHIARETTO BARDOLINO, CANTINE LENOTTI (75 cl)
VENETO, ITALIEN

I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner og blommer, og i smagen har vinen en sart friskhed og en finesse, som harmonerer meget fint med druernes krydrede og frugtrige toner.

Chiaretto slutter meget rent og sprødt.

2018 CROIX DU SUD ROSÉ ØKO, PROVENCE SAINTE-VICTOIRE, DOMAINE LE LOUP BLEU (75 cl)
PROVENCE, FRANKRIG

Duften er ret intens med koncentrerede nuancer af ribs, tyttebær og jordbær, men også en let saltet stil, som er meget indtagende. Smagen er både sprød, mineralsk og med god velour samt en harmoni, som gør vinen meget ”helstøbt” og karakterfuld – klassisk for Sainte-Victoire appellationen.

Vinen har en vedvarende, struktureret eftersmag. Perfekt til den provencalske gastronomi!

2018 BY. OTT ROSÉ, SELECTION OTT, CÔTES DE PROVENCE (75 cl)
PROVENCE, FRANKRIG

I duften finder man nuancer af hvide ferskner, abrikoser, passionsfrugt og mangoer. Smagen er sprød og liflig med nogle af de samme frugttoner som i duften, men også eksotiske toner af citrus og milde krydderier (kanel og kardemomme).

Den slutter meget harmonisk og elegant, lige til at nyde.

2018 TRAMARI, ROSÉ DI PRIMITIVO, FEUDI DI SAN MARZANO (75 cl)
APULIEN, ITALIEN

”Tramari” Rosé di Primitivo er utrolig aromatisk i duften med toner af kirsebær, hindbær og middelhavets krydderurter. I smagen er vinen frugtrig, umiddelbar og elegant, med en god sprødhed i eftersmagen.

Den hører til de lette, delikate og saftige roséer.

2017 ROSATO CANTALORO ØKO, IGT TOSCANA, AVIGNONESI (75 cl)
TOSCANA, ITALIEN

Farven er pink med klassiske, orange (løgskæls) toner. I duften afslører vinen umiddelbare nuancer af roser, tropiske frugter (guava), jordbær og en smule tyttebær. Smagen er frisk og sprød, med god tørhed og en meget appetitvækkende eftersmag.

En perfekt vin til sommer.

2018 SANCERRE ROSÉ, DOMAINE JEAN PAUL BALLAND (75 cl)
LOIRE, FRANKRIG

Farven er lys for en rosévin. Duften er meget elegant med frugt- og blomsternuancer og den hvide Sancerres lidt “grønne” stil (græs og blade). I smagen er det en meget frugtrig og harmonisk vin, som har lidt af Pinot Noirs maskulinitet og Sancerres klassiske charme.

Her finder man toner af kirsebær og en smule solbær.

2017 CALENDAS ROSADO, NAVARRA, BODEGAS OCHOA (75 cl)
BASKERLANDET, SPANIEN

I næsen finder man nuancer af kirsebær og jordbær, og i smagen oplever man en utrolig ren og delikat rosévin. Eftersmagen er ligeledes meget ren og charmerende.

I det hele taget en meget vellavet og liflig vin.

2017 DOMAINE MONTROSE ROSÉ PRESTIGE, IGP CÔTES-DE-THONGUE, DOM. MONTROSE (75 cl)
LANGUEDOC, FRANKRIG

En meget sprød og frugtrig duft afslører nuancer af modne citrusfrugter, granatæbler og en smule kirsebær. Smagen er fyldig og elegant med dybe, modne toner af røde bær og hyben.

Vinen har en god balance mellem frugtsødme og friskhed og byder på sarte krydderier i eftersmagen.

2016 VIN GRIS, BIRICHINO, SANTA CRUZ, CALIFORNIEN (75 cl)
CALIFORNIEN, USA

En meget sprød og frugtrig duft afslører nuancer af modne citrusfrugter, En aromatisk, tør og sprød rosé i provencalsk stil, med masser af frugtnuancer men også en ganske fast struktur, som gør vinen perfekt til gastronomien.

2017 DOMAINE MONTROSE ROSÉ 1701, IGP CÔTES-DE-THONGUE, DOM. MONTROSE (75 cl)
LANGUEDOC, FRANKRIG

Vinen har en sart blank, pink farve. Duften afslører nuancer af ribs, granatæbler og kirsebær. I smagen er vinen både tør, elegant og kødfuld med komplekse, modne toner af røde bær og hyben samt en god mineralitet sidst i smagen.

En meget appetitvækkende og charmerende rosé.

2017 CH ROMASSAN ROSE, COEUR DE GRAIN BANDOL, DOMAINES OTT (75 cl)
BANDOL, FRANKRIG

Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. ”Coeur de Grain” er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.

2018 CHATEAU DE SELLE, ROSÉ COEUR DE GRAINS, DOMAINES OTT (75 cl)
PROVENCE, FRANKRIG

Coeur de Grain fra Château de Selle er lavet på Cabernet Sauvignon, Grenache, Cinsault og Syrah. I duften finder man friske, frugtrige toner af grape og ferskner. Smagen er kødfuld og let krydret med nuancer af abrikoser og røde kirsebær.

Dens fyldige og friske stil vil passe meget godt med kammuslinger i sauce, røget laks, svine- og kalvekød i lyse saucer samt til fjerkræ.