2018 DOM. MONTROSE, VIOGNIER, IGP, IGP CÔTES-DE-THONGUE, DOM. MONTROSE (75 cl)
LANGUEDOC, FRANKRIG

Allerede i duften fornemmer man en god friskhed og en sprød stil, med nuancer af eksotiske frugter – både passionsfrugter og mango – men også modne toner af hvide ferskner og rød grape.

I smagen har den en flot struktur og fedme, men det er igen sprødheden og letheden, som vinder til sidst.

2017 RIESLING MOSAIK ØKO, ALSACE, KUENTZ-BAS (75 cl)
ALSACE, FRANKRIG

I duften er Riesling Tradition meget typisk Riesling, med aromatiske nuancer af markblomster, citrusfrugter, ferskner og abrikos samt en god mineralitet. Smagen er mere på den delikate side end den kraftige, og vinen slutter med stor charme og finesse.

Vinen har en rigtig god balance mellem frugtsødme og sprødhed.

2017 CHARDONNAY TWINS ESTATE, CLARKSBURG, LANGETWINS FAMILY WINERY, CALIFORNIA (75 cl)
CALIFORNIEN, USA

2018 COTTAGE GARDEN, CHARDONNAY, SOUTH EASTERN AUSTRALIA (75 cl)
SOUTH EASTERN, AUSTRALIA

I smagen er vinen meget frisk og liflig, med citrustoner først, men den udvikler hurtigt en god fedme og fylde, som helt klart er blevet forstærket af opholdet på træfade.

2016 CHARDONNAY MONTES ALPHA, ACONCAGUA COSTA, MONTES (75 cl)
REGION ACONCAGUA, CHILE

Alpha Chardonnay har en flot, blank, gylden farve. Duften er intens og kompleks, med nuancer af tropiske frugter som ananas, mango og passionsfrugter, men også mere kølige tone af hvide ferskner, grønne pærer og citrusfrugter.

Det er en meget harmonisk og sprød chilensk Chardonnay i ”cool climate” stil, meget charmerende men også med god kødfuldhed.

2014 SAUVIGNON BLANC OUTER LIMITS, ACONCAGUA, MONTES (75 cl)
REGION ACONCAGUA, CHILE

Vinen har en lys, gullig farve med et grønt skær. I duften finder man hyldeblomst men også passionsfrugt og noter af lime. Smagen er tæt og mineralsk med vegetale noter af asparges og bagte løg samt masser af frugt som rød grape og lime.

Den flotte syre giver dejlig ”sprødhed”, god balance og flot finish.

2017 RIESLING, ALSACE, HUBERT BECK (75 cl)
ALSACE, FRANKRIG

Riesling fra Hubert Beck har en fin og delikat bouquet samt en tør og fyldig smag, som gør den velegnet til stort set al slags fisk og skaldyr.

Lokalt bruger man den ikke kun til fisk, man holder sig ikke tilbage for også at anvende den som gennemgående vin til mindre kraftige retter som f.eks. svinekød eller Coq au Vin (hane i vin).

2016 CHARDONNAY OAKED, GRAND EST., COLUMBIA VALLEY, COLUMBIA CREST (75 cl)
WASHINGTON, USA

I duften finder man Chardonnays klassiske ”smørrede” stil, med fylde og velour og med appetitgivende aromaer af grape, melon og hvide ferskner. Vinen afslører en smule vanilje fra gæringen og modningen på fad.

Smagen er flot struktureret, med god fedme og en meget lækker og sprød stil i eftersmagen. Den er både kompleks og frisk i stilen.

2018 VIOGNIER, LES VIGNES D’A COTÉ, IGP COLLINES RHODANIENNES, CAVE YVES CUILLERON (75 cl)
DIVERSE FRANKRIG, FRANKRIG

Det er friskheden, aromaen og frugtkarakteren som prioriteres i denne Viognier. Her finder man flotte, appetitgivende blomsternuancer og eksotiske toner af citrus, grape og hvide ferskner.

Samtidig har vinen en god, fast karakter, som gør den meget anvendelig til gastronomien.

2017 SOLOSOLE VERMENTINO, VERMENTINO BOLGHERI DOC, POGGIO AL TESORO (75 cl)
TOSCANA, ITALIEN

2016 CHABLIS LES FOURCHAUMES, PREMIER CRU, DOMAINE LAROCHE (75 cl)
BOURGOGNE, FRANKRIG

Her kan man tale om klasse! Vinen har en typicitet og kompleksitet, som gør den til en af Domaine Laroches mest roste og efterspurgte vine, med et perfekt forhold mellem de eksotiske aromaer, den kødfulde struktur og de delikate og mineralske lag til sidst.

En fremragende Chablis, som man nærmest ikke kan få ud af hovedet – når man har først smagt den.

2017 ROSSJ-BASS CHARDONNAY, LANGHE, ANGELO GAJA (75 cl)
PIEMONTE, ITALIEN

Rossj-Bass har en brillant farve med grønligt skær. Duften er først en smule lukket men udvikler sig flot i glasset med en smule vanille og eksotiske toner.

I smagen har vinen en meget flot struktur, den er nærmest en smule voldsom i starten, men den viser ret hurtigt en fin sprødhed, som giver den en meget delikat og elegant stil.

2016 ALTENI DI BRASSICA, SAUVIGNON, LANGHE, ANGELO GAJA (75 cl)
PIEMONTE, ITALIEN

I Alteni di Brassica finder man både kompleksitet og elegance. I duften finder man en meget delikat aroma af græs og grønne blade, og i smagen er vinen en eksplosion af kompleksitet og frugtnuancer.

I eftersmagen fornemmer man vinens kæmpe gemmepotentiale.