2017 LATE HARVESTED MUSCAT, EXPLORER SERIES, VICTORIA, BROWN BROTHERS (75 cl)
VICTORIA, AUSTRALIA

Som en vinskribent engang udtrykte det efter at have smagt på denne vin: “det er lige som at bide i en klase af modne og saftige druer”.

Vinens farve er strågul, og den dufter af sommer, solskin og eksotiske frugter. Smagen har god fedme, er meget fyldig og besidder stor friskhed.

Eftersmagen er lang og elegant.

2017 MOSCATEL LATE HARVEST, NAVARRA, BODEGAS OCHOA (50 cl)
BASKERLANDET, SPANIEN

Ochoa Moscatel har en fantastisk frisk og sprød sødme i både duft og smag og virker utroligt harmonisk. Den balance, man finder mellem sødme, frugt og finesse, er ganske enkelt enestående.

2016 DOURTHE SAUTERNES, DOURTHE, BORDEAUX (75 cl)
BORDEAUX, FRANKRIG

Her findes komplekse toner af syltede frugter, akacie og honning i både duft og smag. I smagen er den meget afrundet, med god velour og intens frugt og samtidig meget kødfuld. Den slutter frisk og delikat.

En meget lækker og kompleks Sauternes.

GRAN SPUMANTE DOLCE, MOSCATO, ANTONINI CERESA (75 cl)
VENETO, ITALIEN

I duften har Grand Spumante Dolce Moscatos klassiske toner med karakter af modne, sødmefulde druer men også en dejlig friskhed med nuancer af citrus, mynte og lindeblade. Selv om vinen er af typen ”Dolce” (sød) har den en god friskhed i smagen, med en god balance mellem frugtsødmen og sprødheden.

Moussen er flot, ikke for voldsom, og vinen slutter ganske appetitgivende i munden.

FIORELLI DOLCE, ASTI, DOCG, TOSO (75 cl)
PIEMONTE, ITALIEN

Her finder man eksotiske nuancer af honning, akacieblomster, mirabeller og modne blommer, men vinen har samtidig en god struktur og masser af friskhed. Det er en meget charmerende og delikat vin, som vil egne sig fint til en velkomstdrink, til en dessert eller til et lille glas i utide.

2017 MDO, MOSCATO DE OCHOA, NAVARRA, BODEGAS OCHOA (75 cl)
BASKERLANDET, SPANIEN

I smagen finder man nuancer af citrusfrugter, modne mirabeller og sarte toner af vilde blomster. Vinen slutter frisk, elegant og meget charmerende.